Εκπαιδευτικό μάθημα στα πλαίσια Προγράμματος ERASMUS+ για νέες τεχνολογίες τροφίμων

Στα πλαίσια του Προγράμματος ERASMUS+ «SUIT4FOOD» (Sustainable Intervention technologies for controlling food Safety and Stability www.um.edu.mt/healthsciences/projects/suit4food), το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων διοργανώνει εβδομαδιαίο εκπαιδευτικό μάθημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ 15 – 19 Απριλίου 2019 και στο Εργαστήριο.

Στο εντατικό αυτό Workshop, που ισοδυναμεί με ένα εξαμηνιαίο μεταπτυχιακό μάθημα, θα συμμετέχουν σπουδαστές και διδάσκοντες από συνεργαζόμενα στο Πρόγραμμα SUIT4FOOD Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα από Μάλτα, Γερμανία, Σουηδία και Ισπανία.

Προβλέπεται συμμετοχή δύο υποψήφιων διδακτόρων από το ΕΜΠ που εκπονούν τη διατριβή τους στο γνωστική περιοχή της Μηχανικής Τροφίμων.

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ να απευθυνθείτε στον Καθ. Π. Ταούκη (+210 7723171, taoukis@chemeng.ntua.gr)