18th European PhD Workshop on Food Engineering and Technology, 15-16 Απριλίου

Περιγραφή Εκδήλωσης

18th European PhD Workshop on Food Engineering and Technology April 15-16, 2025 National Technical University of Athens Το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων (ΕΧΤΤ) της Σχολής Χημικών Μηχανικών φιλοξένησε με επιτυχία το 18th European PhD Workshop on Food Engineering and Technology» στο χώρο της Αίθουσας Καυταντζόγλου του κτιρίου Αβέρωφ, στο ιστορικό συγκρότημα του ΕΜΠ στις 15-16/4/2025. Ο θεσμός του European Workshop on Food Engineering συγκεντρώνει τους αρίστους νέους διδάκτορες που ολοκληρώνουν τις διατριβές τους ανά έτος, και διαγωνίζονται παρουσιάζοντας την έρευνά τους. Απόφοιτοι από το ΕΧΤΤ έχουν επιλεγεί κατ’ επανάληψη και παρουσίασαν την ώριμη διδακτορική τους έρευνα σε προηγούμενες διοργανώσεις ανάμεσα στους καλύτερους των Ευρωπαίων συναδέλφων τους. Φέτος παρουσίασαν 17 ερευνητές από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες αντικείμενα σε ευρύ φάσμα της Μηχανικής και της Τεχνολογίας Τροφίμων, και απονεμήθηκαν τρία βραβεία μετά από κρίση των καθηγητών/επιβλεπόντων και επιστημόνων/ερευνητών από τη βιομηχανία τροφίμων. Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στον Miguel Ballesteros (Karlsruhe Institute of Technology, Germany) για την έρευνα του στο θέμα: «Process intensification of spray drying: Atomizing high-solid content feeds with an internal-mixing ACLR nozzle». Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης, εδώ.

Οπτικό υλικό από το χώρο διοργάνωσης

Οπτικό υλικό από το χώρο διοργάνωσης (Αιθ. Καυταντζόγλου, Κτίριο Αβέρωφ, συγκρότημα Πατησίων)

 

Σχετικά Αρχεία

Agenda and Information